abonneren

E-mail backuppen: MailStore Home

Met MailStore Home maakt u een backup van uw e-mailberichten en zet u deze later weer terug.Handig is dat u berichten ook naar andere e-mailprogramma's kunt terugzetten, waardoor MailStore ook heel handig is als u wilt overstappen naar een ander mailprogrammma. MailStore ondersteunt onder andere Outlook, Outlook Express, Windows Mail, Windows Live Mail, Thunderbird en SeaMonkey.

U voegt berichten eenvoudig toe aan de collectie in MailStore. Berichten kunt u vervolgens exporteren naar een programma door ze te selecteren en te kiezen voor Export, waarbij u kunt kiezen naar welk programma u de berichten wilt exporteren. Ook kunt u berichten openen in elk mailprogramma - handig om ze door te sturen. E-mailberichten zijn overigens ook normaal te lezen in MailStore zelf en via uitgebreide zoekmogelijkheden snel terug te vinden.

www.mailstore.com/en/mailstore-home.aspx
taal: EN, freeware,
Windows Vista/XP

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Internet

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord