abonneren

Dvd's branden: StarBurn

Het brandprogramma StarBurn is gratis voor persoonlijk gebruik, maar bevat waarschijnlijk alle functies die u nodig hebt. Zo kan StarBurn naast dataschijven ook audio-cd's, video-cd's en dvd's branden. Ook iso-beeldbestanden worden ondersteund voor zowel het branden op een schijf als het zelf aanmaken.
StarBurn kan ook audio-cd's omzetten naar wav en vervolgens de wav-bestanden omzetten naar wma of mp3. StarBurn zit overzichtelijk in elkaar en heeft alle functies netjes ingedeeld in categorieën. Het is ook mogelijk om alle functies te tonen via All actions. Nadat u een functie kiest, volgt er een nette wizard waarmee u een schijf eenvoudig brandt. Let er tijdens het installeren op dat er standaard het extra programma StarPort geïnstalleerd wordt en er opties in Internet Explorer veranderd worden.

www.rocketdivision.com/download_starburn.html
taal: EN, freeware, 9,79 MB
Windows Vista/XP

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Tools

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord