abonneren

Duplicate Cleaner

Deze ontdubbelaar van het Engelse Digital Volcano is gratis. Dit betekent echter niet dat het pakket minder presteert dan veel andere betaalde programma's. Op sommige vlakken scoort Duplicate Cleaner zelfs beter dan de rest. Zo herkent het pakket naast mp3-bestanden ook wma-, ogg-, ape- en flac-bestanden die ontdubbeld kunnen worden aan de hand van de tags.
Helaas doet het pakket het met foto's wat minder: fotobestanden worden niet als zodanig herkend. Ontdubbelingscriteria zijn verder CRC, bestandsdatum, bestandsgrootte en de aanmaakdatum van het bestand.

Er kunnen geen exacte byte-voor-byte vergelijkingen worden gedaan. U kunt de mappen selecteren die u wilt ontdubbelen en een handige ‘selection assistant' helpt u met kiezen welke van de dubbele bestanden u het beste kunt wissen. Zo kunt u van gevonden dubbele muziekbestanden precies aangeven welk bestand u wilt houden: het bestand met de hoogste bitrate, met de hoogste sample-frequentie of het grootste bestand. Ook kunt u aangeven of het nieuwste of juist het oudste bestand behouden moet blijven. Ten slotte kunt u aangeven of de bestanden naar de prullenbak of naar een backupmap verplaatst moeten worden of dat de dubbele bestanden door snelkoppelingen vervangen moeten worden. Kortom, Duplicate Cleaner biedt erg veel voor een gratis pakket.

www.digitalvolcano.co.uk/content/duplicate-cleaner

Taal: en, nl; Freeware; 1,7MB
Microsoft Windows 98, ME, 2000, XP, Vista, Win 7

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Tools

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord