abonneren

Downloaden: Accelerator Manager

Met Download Accelerator Manager kunt u bestanden downloaden via http en ftp. Het programma draait in het systeemvak en kan samenwerken met onder andere Internet Explorer en Firefox. U kunt hierbij zelf instellen welke extensies door het programma moeten worden gedownload.
Mocht een link toch niet herkend worden, dan kunt u hem heel handig naar een target slepen dat zich boven het systeemvak bevindt. Met de scheduler stelt u in op welke tijdstippen er gedownload mag worden ('s nachts bijvoorbeeld, als u de bandbreedte toch niet nodig hebt). U kunt downloads probleemloos pauzeren en op een later tijdstip weer hervatten.

www.tensons.com
taal: EN, freeware, 682 KB
Windows XP/2000/NT/Me/98

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Internet

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord