abonneren

Dode pixels vaststellen

Bij de aanschaf van een lcd-scherm krijgt u vaak een zogeheten dodepixelgarantie. Als de dode pixels een vooral bepaald aantal overschrijden, hebt u recht op een vervangend lcd-scherm. Maar hoe stelt u nu snel vast dat u last hebt van dode pixels?Soms kijkt u in eerste instantie over een dode pixel heen en ontdekt u deze pas na enige tijd.
Als u het gratis Dead Pixel Buddy inzet, kunt u snel na aanschaf achterhalen of het beeldscherm last heeft van dode pixels. Het programma laat afwisselend het beeldscherm een andere kleur aannemen, zodat de dode pixels zichtbaar worden.

www.softpedia.com/get/System/Benchmarks/Dead-Pixel-Buddy.shtml

Engels; Freeware, 26 KB
Windows

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Tools

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord