abonneren

Controle op afstand (2): PcHelpWare

PcHelpWare is een soortgelijk programma als iRemotePC, maar dan zonder het gebruik van een webbrowser. De handleiding op de website is geen overbodige luxe; u kunt namelijk een hoop opties instellen. Het komt erop neer dat u op de pc die u wilt bedienen een server installeert, terwijl u op de andere pc het daadwerkelijke programma gebruikt.

Op de client genereert u een installatiebestand voor de computer die als server moet dienen, zodat u daarop geen instellingen hoeft te maken.

Vervolgens stuurt u bijvoorbeeld per mail het serveradres op naar een andere pc, waarna u via uw eigen pc de controle kunt overnemen.

www.uvnc.com/pchelpware
taal: EN, freeware, 1,54 MB
Windows Vista/XP/2000

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Internet

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord