abonneren

Contextmenu's beheren: ShellExView

Wanneer u rechtsklikt op bijvoorbeeld een bestand, dan krijgt u een menu met allerlei opties. Veel van deze opties zult u niet gebruiken, omdat allerlei programma's opties aan deze menu's kunnen toevoegen. Met ShellExView krijgt u een overzicht van alle items in de contextmenu's en kunt u ze desgewenst uitschakelen.

Het enige nadeel is dat u een hele lijst met geinstalleerde toevoegingen krijgt en dat deze lijst nogal cryptisch is. Gelukkig kunt u de resultaten per kolom sorteren, zodat u relevante dingen sneller kunt vinden.

Wanneer u iets gevonden hebt dat overbodig is, dan kunt u deze extensie eenvoudig uitschakelen. Het handigste is om de lijst te sorteren op Type en vervolgens alle Context Menu-items te bekijken.

www.nirsoft.net/utils/shexview.html
taal: EN, freeware, 83,3 KB
Windows Vista/XP

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Tools

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord