abonneren

Computer als wekker: Citrus Alarm Clock 2

Citrus Alarm Clock draait als pictogram in het systeemvak. Het programma werkt simpel: u voegt een alarm toe, stelt de tijd in en geeft aan op welke dagen het alarm geldig is.Verder moet u een mp3 of wma als alarmtoon kiezen. Wanneer het alarm afgaat, kunt u het eventueel snoozen en u kunt van tevoren onder Opties zelf instellen hoe lang de snoozetijd is.
Is het tijd om op te staan, dan ziet u een duidelijk venster met de alarmtijd en kunt u het alarm met de spatiebalk snoozen. Het programma werkt ook als de computer in de slaapstand staat.

www.ornj.net/citrus
taal: EN, freeware, 315 KB
Windows Vista/XP

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Tools

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord