abonneren

Comprimeren: PowerArchiver 2007

Het archiveringsprogramma PowerArchiver 2007 ondersteunt alle relevante archiefformaten, zoals zip, arj, rar en 7-zip. Ook imagebestanden van cd's, zoals iso en img, worden ondersteund. In totaal kan PowerArchiver twintig formaten uitpakken en in twaalf formaten inpakken. PowerArchiver start standaard op met een uiterlijk dat sterk lijkt op de ribbon-interface van Office 2007.
Mocht u dat niet op prijs stellen, dan kunt u de interface veranderen in een traditioneel uiterlijk.

PowerArchiver ondersteunt beveiligde archieven en kan ook gebruikt worden als simpel backupprogramma. Opent u de configuratieopties, dan zult u zien dat dit programma helemaal aan uw wensen is aan te passen. PowerArchiver is een prima archiveringsprogramma met alle benodigde opties aan boord.

www.powerarchiver.com
taal: NL, shareware (30 dagen proberen,
daarna e 19,95), 4,28 MB
Windows Vista/XP/2000/NT/Me/98

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Tools

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord