abonneren

Cd-rom-speler openen: Doorkeeper

Met Doorkeeper kunt u uw cd-rom-speler openen en sluiten met een pictogram in het systeemvak.Doorkeeper ondersteunt twee spelers. Voordat u het programma kunt gebruiken, moet u instellen wat de schijfletters van uw spelers zijn. Doorkeeper draait standaard op het bureaublad en in het systeemvak, maar u kunt het programma naar het systeemvak minimaliseren.
U hebt het pictogram op zich niet nodig, want u kunt ook met sneltoetsen uw spelers openen en sluiten.

Een handige functie is vertraagd automatisch sluiten. Daarmee voorkomt u dat u vergeet uw speler te sluiten. U kunt zelf een tijd instellen, waarna de speler automatisch dichtgaat. U hoeft niet bang te zijn dat uw vingers tussen het laatje komen, want de computer geeft eerst drie piepjes voordat de speler sluit.

sourceforge.net/projects/doorkeeper
taal: EN, freeware, 582 KB
Vista/XP/2000

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Tools

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord