abonneren

Bestandsbeheer: Q-Dir

De Windows Verkenner is door de weergave van slechts één mapstructuur niet het handigste programma om uw bestanden mee te beheren. Q-Dir is met maar liefst vier mapstructuren tegelijk een goed alternatief. Hiermee wordt het heel eenvoudig om bestanden van uw ene harde schijf naar een andere te kopiëren. Wanneer u Q-Dir opstart, zal u opvallen dat alle tekst gekleurd is.
Hiermee wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende soorten bestanden. Via het menu is het mogelijk om normale zwarte letters in te stellen. Verder is in te stellen hoeveel mappen er tegelijk worden getoond - handig als u vier mappen onoverzichtelijk vindt. Daarnaast is het mogelijk om allerlei onderdelen, zoals de boomstructuur of adresvelden, uit te schakelen en hiermee het uiterlijk aan te passen.

www.softwareok.com
taal: EN, freeware, 218 KB
Windows Vista/XP

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Tools

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord