abonneren

Bestanden verwijderen: EZ Wipe

Wanneer u in Windows een bestand verwijdert, dan lijkt het alsof het weg is. In werkelijkheid is alleen de ruimte vrijgegeven en is het bestand eigenlijk nog aanwezig. Met EZ Wipe wordt een bestand drie keer overschreven en verwijderd, zodat het niet meer terug te halen is.
Het handige van EZ Wipe is dat het in de verkenner geïntegreerd wordt, waardoor u kunt rechtsklikken op een bestand en kunt kiezen voor EZ Wipe. Omdat een bestand na verwijdering echt niet meer is terug te halen, laat EZ Wipe een venster zien waarin u op een knopje moet drukken om het bestand daadwerkelijk te verwijderen.

www.xcrysoft.com
taal: EN, freeware, 535 KB
Vista/XP/2000

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Tools

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord