abonneren

Bestanden uitpakken: Zipeg

Met Zipeg kunt u gecomprimeerde archieven uitpakken. Het ondersteunt onder andere zip-, rar- en 7z-archieven. Wanneer u een archief opent, dan ziet u een lijst van de ingepakte bestanden. U kunt vervolgens het hele archief of individuele bestanden uitpakken naar een door u opgegeven locatie.
Een belangrijk minpunt is dat Zipeg niet kan omgaan met archieven die door een wachtwoord beveiligd zijn. U kunt instellen met welke soort archieven u Zipeg wilt associëren en naar welke locatie u archieven eventueel automatisch wilt laten uitpakken. Dit programma heeft java nodig, maar kan dit tijdens de installatie automatisch binnenhalen en installeren. Omdat Zipeg gebruik maakt van java, reageert het soms trager dan een normaal programma.

www.zipeg.com
taal: EN, freeware, 978 KB
Vista/XP/2000

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Tools

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord