abonneren

Bestanden uitpakken: jZip

Het compressieprogramma jZip is gebaseerd op 7-zip en kan dan ook archieven aanmaken in dit formaat.Het compressieprogramma jZip is gebaseerd op 7-zip en kan dan ook archieven aanmaken in dit formaat. Verder kunt ook zip-, gzip-, bzip2- en tararchieven maken. Voor het uitpakken van archieven worden gelukkig veel meer formaten ondersteund.

In totaal kunt u twaalf verschillende formaten openen, waaronder rar, arj en iso. Wanneer u zelf een archief maakt, dan kunt u het eventueel beveiligen met een wachtwoord. Het gedeelte om archieven aan te maken oogt wat onoverzichtelijk, omdat alle opties onder elkaar staan. Verder ziet u niet direct welke bestanden u aan uw archief hebt toegevoegd. Ook staan er een paar Engelstalige termen door het Nederlands heen.

www.jzip.com
taal: NL, freeware, 2,31 MB
Windows Vista/XP

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Tools

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord