abonneren

Bestanden uitpakken: ALZip

ALZip is een compressieprogramma waarmee u 36 formaten kunt uitpakken en zelf archieven kunt maken in acht formaten.Voor het uitpakken van archieven kan ALZip onder andere omgaan met zip, rar, arj, ace en 7z. Wanneer u zelf een archief maakt, kunt u onder andere kiezen voor zip, cab en tar. ALZip kan ook zelfuitpakkende archieven maken én archieven beveiligen met een wachtwoord.


ALZip zit helder in elkaar en heeft een grappig mannetje in een ei dat u terugvindt op de knoppen. Bovendien zijn alle menu's in het Nederlands vertaald, zodat het programma ook voor kinderen waarschijnlijk bruikbaar is.

www.altools.net
taal: NL, freeware, 5,48 MB
Vista/XP/2000/NT/Me/98

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Tools

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord