abonneren

Bestanden terug: Pandora Recovery

Iedereen verwijdert wel eens onbedoeld een bestand. Gelukkig is een bestand niet direct verdwenen als u het verwijdert, maar wordt alleen de ruimte vrijgegeven. Pandora Recovery kan een poging doen om het bestand weer terug te halen. De tool kan een harde schijf scannen op verwijderde bestanden en vervolgens een lijst laten zien met de gevonden bestanden.
Het geeft daarbij aan in hoeverre een bestand overschreven is met andere informatie. Wanneer een bestand nog intact is, dan rechtsklikt u op het bestand om het terug te halen. Het beste resultaat behaalt u als u direct nadat u een bestand hebt verwijderd het probeert terug te halen en het bestand vervolgens terugzet naar een andere partitie of schijf.

www.pandorarecovery.com
taal: EN, freeware, 2,11 MB
Windows Vista/XP

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Tools

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord