abonneren

Bestanden splitsen: Gsplit

Met Gsplit zijn grote bestanden op te delen in kleinere bestanden die later weer zijn samen te voegen tot het oorspronkelijke bestand. Handig om een bestand te verzenden als e-mail of als u meerdere te kleine usb-sticks hebt. In het midden van het progamma kiest u het bestand dat u wilt splitsen, waarna u op Split File klikt.
Via de opties is in te stellen hoe groot de afzonderlijke bestanden moeten worden en is het mogelijk om een uitvoerbaar bestand toe te voegen waarmee de delen automatisch weer zijn samen te voegen tot het oorspronkelijke bestand. Hierdoor heeft een ontvanger Gsplit niet nodig. Gsplit is overigens geen compressieprogramma, de totale bestandsomvang wordt dus niet kleiner. Via het optionele programma Paquet Builder wordt compressie overigens wel mogelijk.

www.gdgsoft.com
taal: EN, freeware, 1,45 MB
Windows Vista/XP

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Tools

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord