abonneren

Bestanden hernoemen: Renamer

Als het aankomt op het aanpassen van bestandsnamen, is Windows niet erg krachtig. Het blijft bij individueel hernoemen of automatisch invoegen van dezelfde bestandsnaam plus een volgnummer. Met Renamer hebt u wel volledige controle over het hernoemen van uw bestanden en kunt u een groot aantal regels instellen. Denk aan volgnummers en tekst toevoegen en delen vervangen.
Ook kunt u elementen uit bestandsnamen, zoals nummers, haakjes en streepjes, verwijderen. Handig is dat u een groot aantal regels tegelijk kunt instellen. Deze regels worden in een volgorde uitgevoerd, waarbij een andere volgorde tot andere bestandsnamen kan leiden. Gelukkig ziet u onder in beeld direct welke gevolgen uw regels hebben zonder dat de bestandsnamen daadwerkelijk worden gewijzigd.

www.den4b.com
taal: EN, freeware, 1,06 MB
Windows Vista/XP/2000/NT/Me/98

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Tools

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord