abonneren

Bestanden delen: MyDiskServer

Via de website van MyDiskServer kunt u bestanden delen met andere gebruikers. Op uw pc draait u MyDiskServer en geeft u aan welke bestanden u wilt delen. Vervolgens stelt u een wachtwoord in. U hebt nu uw eigen server draaien die via de website van dit programma overal toegankelijk is. U logt op de website in en wachtwoord en u kunt bij de gedeelde bestanden.
Handig als u ergens anders bestanden nodig hebt of iets wilt delen met anderen. U kunt er ook voor kiezen om de website niet
te gebruiken en andere mensen een url, bestaande uit uw ip-adres, te geven. Wanneer u op uw pc het programma afsluit, dan is uw pc ook niet meer bereikbaar via de website. Om dit programma te gebruiken hebt u Java Runtime Environment nodig.

hostyourself.net
taal: EN, freeware, 1 KB
Windows XP/2000/NT/Me/98

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Office

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord