abonneren

Bestanden beveiligen: PixelCryptor

Met PixelCryptor beveiligt u bestanden op een unieke manier. Waar u bij andere programma's wachtwoorden gebruikt en moet onthouden, gebruikt u in PixelCryptor een afbeelding als wachtwoord. U geeft in PixelCryptor aan welke map of bestanden u wilt beveiligen. In de volgende stap selecteert u een afbeelding die de sleutel vormt tot de beveiligde bestanden.
Hoe groter en complexer de afbeelding, hoe beter de beveiliging.

Helaas is het niet duidelijk welke encryptiemethode PixelCryptor gebruikt, maar om informatie tegen bijvoorbeeld huisgenoten te beveiligen is het programma ideaal. U hoeft immers geen moeilijke sleutels meer te onthouden. Natuurlijk loopt u wel het risico dat iemand elke afbeelding op uw pc probeert om het bestand te openen.

www.codegazers.com
taal: EN, freeware, 3,29 MB
Vista/XP/2000

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Tools

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord