abonneren

Bestanden beveiligen: Kruptos 2

Met Kruptos kunt u bestanden beveiligen via versleuteling. Hierdoor kunnen de bestanden alleen gebruikt worden als u het juiste wachtwoord opgeeft. In het programma kunt u bestanden toevoegen die u met hetzelfde wachtwoord wilt beveiligen. U kunt ervoor kiezen om een lijst met deze bestanden apart op te slaan, zodat u achteraf kunt zien welke bestanden met welk wachtwoord beveiligd zijn.
U kunt ook individuele bestanden van een wachtwoord voorzien. Verder kunt u beveiligde zelfuitpakkende archieven maken. Kruptos kan geïntegreerd worden in de Verkenner, zodat u bestanden kunt beveiligen door erop te rechtsklikken. Handig is dat u met dit programma ook bestanden permanent kunt verwijderen, doordat ze eerst een aantal keer worden overschreven.

www.kruptos2.co.uk
taal: EN, freeware, 6,12 MB
XP/2000

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Tools

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord