abonneren

Bestand achterhalen: TriDNet

Met TriDNet kunt u achterhalen met wat voor bestand u te maken hebt. Ook als een bestand een verkeerde extensie heeft, herkent TriDNet om wat voor soort bestand het gaat. Het programma werkt net als een virusscanner met definities en herkende tijdens het schrijven van dit artikel ongeveer 2700 verschillende bestandstypen.

TriDNet hoeft niet geinstalleerd te worden, maar u moet het programma en de definities apart downloaden en uitpakken. Vervolgens geeft u aan waar het programma de definities kan vinden, waarna ze worden ingelezen.

TriDNet zit simpel in elkaar. U selecteert het onbekende bestand en drukt op Analyze, waarna u een keurig overzich krijgt van wat voor bestand het zou kunnen zijn. TriDNet is typisch een programma dat u waarschijnlijk niet vaak zult gebruiken, maar dat zo nu en dan goed van pas komt

www.mark0.net
taal: EN, freeware, 506 KB
Windows Vista/XP

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Tools

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord