abonneren

Beeld: PDF Image Extraction Wizard

Met PDF Image Extraction Wizard kunt u afbeeldingen uit een pdf-document los opslaan. U hoeft alleen maar aan te geven uit welke pdf u de afbeeldingen wilt opslaan en in welk formaat de afbeeldingen moeten worden opgeslagen. Ook kunt u aangeven wat de bestandsnaam voor de afbeeldingen moet zijn, waarna elke afbeeldingen hierbij een opvolgend nummer krijgt.

Een belangrijke beperking aan het programma is dat het alleen bitmap-afbeeldingen uit pdf-bestanden kan opslaan. Het is mogelijk dat er andere formaten in uw pdf voorkomen, zoals vectorafbeeldingen. Zelfs wanneer uw pdf toch bitmaps bevat, dan kan het resultaat niet helemaal naar wens zijn. Het is namelijk vaak zo dat wat in een pdf één afbeelding lijkt, in werkelijkheid verscheidene kleine afbeeldingen zijn.

www.rlvision.com
taal: EN, freeware, 769 KB
Windows Vista/XP/2000/NT/Me/98

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Foto & grafisch

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord