abonneren

Archiveren: PeaZip

Het archiveringsprogramma PeaZip ondersteunt veel verschillende bestandstypen. In totaal kunnen 26 formaten worden uitgepakt, zoals zip, rar en ace. Wilt u zelf een archief maken, dan ondersteunt PeaZip slechts elf verschillende formaten, waarvan zip de bekendste is. Wanneer u PeaZip opstart, ziet u twee grote knoppen waarmee u archieven kunt uitpakken of aanmaken.
Ook ziet u hier de ondersteunde bestandsformaten. Handig, want vreemd genoeg is een dergelijke lijst niet beschikbaar in het venster om bestanden te openen. Opent u een archief, dan ziet u een lijst met bestanden en kunt via het menu instellen waar u het archief wilt uitpakken. Wanneer u zelf archieven maakt, dan kunt u bestanden eenvoudig toevoegen. PeaZip ondersteunt versleuteling en het verdelen van een archief in verschillende bestanden.

peazip.sourceforge.net
taal: EN, freeware, 2,75 MB
Windows Vista/XP/2000/NT/Me/98

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Tools

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord