abonneren

Archiveertool: IZArc

IZArc is een archiveringsprogramma dat voor het uitpakken alle relevante formaten, zoals zip, rar en ace, ondersteunt. Wanneer u zelf een archief maakt, hebt u met elf formaten beduidend minder keuze. Zo kunt u geen rar-archieven maken. Gelukkig is het veelgebruikte zip wel mogelijk. U kunt eventueel encryptie toevoegen aan uw archieven.
Vreemd is dat u archieven wel over meerdere kleine bestanden kunt verdelen (voor bijvoorbeeld e-mail), maar dat dit niet rechtstreeks kan. U moet eerst een archief maken en dit met de optie Multi-Volume Set maken omzetten naar meerdere kleinere bestanden. Handig is dat u IZArc in het systeemvak kunt laten draaien, zodat u het altijd bij de hand hebt. Het programma is in het Nederlands, al zijn niet alle opties vertaald.

www.izarc.org
taal: NL, freeware, 3,4 MB
Windows XP/2000/Me/98

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Tools

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord