abonneren

Alexion Relation Manager

Het beheren relaties is met Alexion Relation Manager supereenvoudig.Het programma maakt onderscheid tussen klanten, leveranciers en overige relaties. Aan elke relatie kunt u meerdere personen koppelen. Per persoon kunt u contactgegevens en betalingskenmerken invoeren. Daarnaast kunt u aan iedere persoon documenten koppelen en aangeven bij welk project hij betrokken is.
Van elk project kunt u de status en contactpersonen bijhouden. Met de gratis versie van Alexion Relation Manager is het niet mogelijk om iedereen tegelijkertijd binnen een project een mail te sturen, maar u kunt dit wel per persoon doen. Erg handig zijn ook de vele voorbeeldsjablonen voor zakelijke brieven, facturen, offertes, betalingsherinneringen en notulen die u zelf kunt aanpassen en kunt opslaan voor toekomstig gebruik. Alexion Relation Manager is niet alleen handig, maar ook prettig in gebruik.

www.alexion.nl

Taal: Nederlands, Freeware, 17,1 MB
Windows

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Office

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord