abonneren

Acronis Drive Monitor

Als het op computers aankomt dan geldt de stelregel: dat wat je niet weet, kan voor de meeste problemen zorgen. Dat geldt met name bij harde schijven van PC's, laptops en servers. Harde schijven werken vaak onopgemerkt op de achtergrond totdat ze het niet meer doen.Acronis heeft een nieuwe, gratis monitoring tool.
 Acronis Drive Monitor stelt u op de hoogte als zich een probleem voordoet dat kan wijzen op een mogelijke crash. Dit biedt u de tijd om te reageren voordat de ramp daadwerkelijk plaatsvindt. Met deze informatie wordt de kans groter, dat u uw data veilig kunt stellen en maatregelen kunt treffen om de hardware te vervangen.

http://www.acronis.com/homecomputing/download/drive-monitor/

Taal: Engels; gratis
Windows XP en nieuwer

 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Tools

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord