abonneren

Accustatus checken

Een lege accu komt altijd op een ongelegen moment en is enorm vervelend als je op je laptop werkt op een locatie waar geen stroomvoorziening is.

Wil je voorkomen dat je laptop onverwacht zonder energie komt te zitten, installeer dan het gratis Batterybar 3.4.4. Het programma ondersteunt vele talen en je krijgt automatisch een duidelijke waarschuwing als de hoeveel beschikbare energie in de accu beneden een bepaald niveau komt.

Overigens is het ook slim om het energieschema van jouw laptop aan te passen, om zo onderweg langer met je accu te doen. Je kunt hierbij denken aan het uitschakelen van ongebruikte apparaten, het dimmen van het beeldscherm en het deactiveren van draadloze verbindingen.

http://osirisdevelopment.com/BatteryBar/pro.html

Taal: Engels; Freeware
Windows XP, Vista,  7

 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Tools

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord