abonneren

Nieuwe 'connected' thermostaat van Honeywell

De thermostaatfabrikant Honeywell komt met een nieuwe temperatuurregelaar, de Round Connected. Deze nieuwe knop kan via een app worden bediend, waardoor je op afstand je verwarming kunt bedienen.

De Round Connected is voorzien van een automatische temperatuurregelaar, die je via een smartphone of tablet kunt bedienen. Honeywell heeft hiervoor een speciale app gelanceerd, de Total Connect Comfort-app. Hiermee kun je diverse scenario's instellen, bijvoorbeeld dat iedere avond de verwarming een paar graden lager gaat, of 's-morgens juist aan wordt gezet.

De nieuwe Round Connected lijkt erg op de bestaande Honeywell-thermostaatknop. Omdat er van dezelfde aansluitingen gebruik wordt gemaakt, kun je de Round Connected eenvoudig op een bestaande thermostaat-aansluiting op de muur plaatsen en het oude Honeywell-model vervangen.

De Round Connected maakt gebruik van een eigen standaard, waardoor het alleen mogelijk is om de thermostaat te bedienen met de software van Honeywell. Je kunt deze knop dan ook niet aansluiten op bestaande (domotica-)systemen.

De Round Connected is vanaf eind oktober verkrijgbaar en kost € 149,- . De Total Connect Comfort-app is gratis.

Lees hier de review van de Round Connected

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Domotica

Tags: Domotica

Laatste reactie