abonneren

Westchester

Top-pc in bescheiden formaat.

Deze Quibus Westchester bevat de snelste processor van dit moment; de Intel Core 2 Extreme X6800. Met 2 GB ddr2 800 MHz geheugen en een Nvidia Geforce 7950GX2 met 1 GB geheugen op een Intel Westchester moederbord met de 965 chipset goed voor topprestaties. Toch scoort deze in onze Benchmarks als Sysmark en 3Dmark niet als de allersnelste. Alleen met de grafische rendering benchmark Cinebech laat hij alle andere pc’s achter zich.
De rekenkracht van deze pc wordt ondersteund met een raid0 configuratie van twee snelle sata schijven. Die samen ook goed zijn voor een behoorlijk snelle toegang zowel als doorvoersnelheid.
Een Creative Labs X-FI geluidskaart met een uitgebreid frontpaneel met aansluitingen en regelaars zorgt voor topkwaliteit surround geluid.

Deze pc is daarmee geschikt voor alle zware toepassingen zoals videobewerken en renderen, inclusief de serieuze pc-games.

De miditowerkast heeft een bescheiden formaat en zit netjes in elkaar. De koeling in deze pc is met grote ventilatoren ook goed voor elkaar, zodat er weinig lawaai geproduceerd wordt.
Quibus levert deze pc met Windows mediacenter edition als besturingsysteem compleet met de afstandsbediening. Verder is de pc ook behoorlijk compleet met een fraaie draadloze desktop van Logitech en een behoorlijk pakket software voor het bakken van dvd-s en het foto het videobewerken.

PluspuntenConclusie
  • Prestaties
Een top multimedia pc met uitstekende prestaties en gezien zijn samenstelling een redelijke prijs.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Desktopsystemen

Tags:

Laatste reactie