abonneren

Smart TV 32

Het ultieme mediacenter.

Packard Bell is een van de eersten met een volledig geïntegreerd mediacenter. Een van de nadelen van de gangbare mediacenters pc's zijn de vaak grote kast en de snoerenwinkel rond de pc-kast en de tv. Het inbouwen van een pc in een tv is dan de ultieme oplossing, al blijven er nog wel een paar snoeren over natuurlijk.

Packard Bell heeft met de Smart TV 32 een 32 inch hdready tv met een maximale resoutie van 1366 bij 768 pixels. Een ander belangrijk voordeel van de integratie in één apparaat is dat het ook werkt. Dat wil zeggen scherm en pc werken prima samen. Het pc-beeld wordt in diverse resoluties prima weergegeven op het scherm. En dat is bij sommige losse lcd-tv's wel een anders.

De PC is voorzien van twee tv-tuners die in Windows mediacenter prima voldoen voor het tv-kijken, time-shiften en opnemen van tv-programma's. De beeldkwaliteit van de tv-beelden zijn zoals we gewend zijn van mediacenters van iets mindere kwaliteit dan met een gewone lcd-tv kan worden bereikt. Net voldoende zouden we willen zeggen.
Het draadloze toetsenbord en muis werken uitstekend en gebruiken een usb-dongel die achter in het apparaat wordt gestoken. Het het toetsenbord is een standaard multimedia toetsenbord, samen met de afstandsbediening en de ook nog op het apparaat aanwezige bedieningstoetsen laat het mediacenter zich hiermee prima bedienen.

De prestaties van de dualcore Pentium D processor met de X1300 grafische chipset zijn netjes en ruim voldoende voor het beoogde gebruik. De dualcore processor staat garant voor een goede responsiviteit. Ook het gelijktijdig bekijken/verwerken van twee videostreams mag bij deze pc geen enkel probleem zijn.

Dankzij de dvd-brander en geheugenkaartlezer en videoaansluitingen onder onhandige klepjes aan de voorkant van het apparaat kunt u van alle mediacentergeneugten genieten.
Het apparaat ziet er goed uit maar is door de ingebouwde pc wel behoorlijk dik geworden. Ook is ziet het er van dichtbij nogal goedkoop plasticachtig uit.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • Compleet systeem met tv
  • Goede monitorkwaliteit
  • Lawaaiig
  • Duur
Een mooi en compleet apparaat dat helaas wel een beetje lomp is. Je kunt er alles mee wat je met een modern mediacenter kunt doen en dat doet hij prima. Nog een beetje compacter en wat meer design er overheen met een wat lagere prijs en het is perfect.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Desktopsystemen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie