abonneren

SFF C2D E6400 VPRO

Shi-Tec levert een compleet zakelijk Core 2 Duo Vista systeem voor nog geen 1100 euro.

No nonsense

Deze Vista pc van Shi-Tec is een zakelijke pc gericht op doorsnee kantoorwerk. Derhalve is de pc dus niet extreem krachtig, hoewel hij wel over twee processorkernen beschikt, en ontbreken er mogelijkheden die je als multimedia consument verwacht. Maar daar is deze pc ook niet voor bedoeld. U moet er dus rekening mee houden dat het vergelijken van deze pc met multimedia Vista pc's eigenlijk een appels met peren vergelijking is.

vPRO

Deze pc is uitgerust met Intel's vPro technologie; een combinatie van de Core 2 Duo processor en de Intel Q965 chipset. Deze combinatie, vPro dus, zorgt voor vele beheersmogelijkheden op afstand waardoor het minder snel noodzakelijk is fieldsupport naar de computer zelf te sturen. De computer kan zelfs in een virtuele omgeving (die in de hardware verwerkt zit) beheerd worden als die uitstaat! Als u meer wilt weten over vPro moet u gaan naar de website van Intel: www.intel.com.

Vista Business Edition

De pc is uitgerust met de 64 bits Business Edition van Windows Vista. Er zijn dus geen mediacenter-achtige functionaliteiten aanwezig. Wel heeft Vista Business Edition een eigen backup en recovery tool die prima werkt. Handig! Zoals het hoort bij een zakelijke pc zit er drie jaar on-site garantie op het systeem.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • 3 jaar on-site garantie
  • niet duur
  • vPro
  • Geïntegreerde systeem backup mogelijkheid
  • Niet voor veel meer te gebruiken dan standaard kantoorgebruik.
De Shi-Tec SFF C2D E6400 vPro is een prima kantoor machine zonder overbodige toeters en bellen. Voor consumenten gebruik is die te beperkt.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Desktopsystemen

Tags:

Laatste reactie