abonneren

Performer Mediacenter

Een mediacenter met een afwijkende kast die wel dik maar niet zo breed is.

De nette onopvallende kast neemt met zijn bescheiden breedte van 35 cm relatief weinig ruimte in. De Cardreader zit achter een schuifluikje, de aansluitingen zijn netjes in het front weggewerkt en de dvd-brander is direct bereikbaar.

Een display heeft deze Norrod niet. Wel heeft hij naast de standaard Microsoft mediacenter afstandsbediening met externe ir-ontvanger een luxe Logitech cordless desktop met extra multimedia remote control die zowel voor Logitechs eigen mediacentertoepassing als voor Windows mediacenter te gebruiken is.

De prestaties van de Amd Athlon 64 AM2 3500+ met Geforce 6150 zijn niet bijzonder. De dubbele tv-tuner lever een behoorlijk beeld met ook hier een tegenvallende sychroniteit tussen beeld en geluid. Jammer is een hoog energiegebruik tijdens standby net als het gebrek aan stilte in deze voor mediacenters toch veel gebruikte toestand.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • Veel software
  • Mooie draadloze desktop
  • Luidruchtige schijf
  • Hoog energiegebruik tijdens standby
  • Niet stil tijdens standby
Een net mediacenter dat, dankzij veel software een ruime uitrusting voor een relatief lage prijs, een gunstige prijs/prestatieverhouding heeft.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Desktopsystemen

Tags: