abonneren

Patat

Deze complete pc combineert prestaties met veel gebruiksmogelijkheden en is ook nog eens bijzonder stil.

De Patat is bijzonder compleet. Dankzij een Hauppauge tv/radio tuner, Windows mce en Pinnacle Studio 500 een compleet audio-video systeem. Twee optische drives, een bedrade toetsenbord en muis, mediacenter afstandsbediening en zelfs een draadloos netwerk ontbreken niet. De bij het luxe Asus moederbord behorende afstandsbediening laat ook audio toepassingen inclusief mp3 afspelen van een usbstick op afstand bedienen.

De prestaties van dit systeem zijn bijzonder goed met de nieuwe Core 2 Duo in E6600 uitvoering, 2 GB geheugen een Geforce 7600 GT grafische kaart.
Voor opnemen en bewerken en renderen van video is dit systeem uitstekend toegerust. De snelle Raptor 74 GB systeemschijf en een 400 GB zorgen voor snelle toegang tot de data en ruime opslagcapaciteit.

Met de Pinnacle 500 capturekaart kan zowel analoge video als digitale video keurig worden ingevoerd. Het Pinnacle Studio 10 programma, werkt uitstekend samen met deze hardware en maakt het monteren van video voor de gemiddelde hobbyist tot een eenvoudige bezigheid. De tv-tuner levert met de Windows mediacenter software een relatief goede beeldkwaliteit.

Ik ben stil maakt bij deze PC zijn reputatie waar door de pc te voorzien van een enorme heatpipekoeler voor de processor, een passieve heatpipe koeler op de grafische kaart, een geluidsdemper voor de harde schijven. Grote langzaam draaiende ventilatoren en geluiddempend materiaal in de strakke aluminium LianLi kast maken het geheel tot een degelijk en bijzonder stille pc.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • Prestaties
  • Zeer compleet
  • Stil
  • Niet goedkoop
Dit Patatje “zonder” smaakt al bijzonder goed, we zijn benieuwd naar een “Patatje met” of “Patatje oorlog”.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Desktopsystemen

Tags:

Laatste reactie