abonneren

P-Line

Wat de P-line betekent weten we niet. We weten wel dat het een volledig Vista systeem is wat PCR Bilderbeek levert voor 1329 euro.

Media input genoeg

De P-line is een compleet systeem met beeldscherm en al. De monitor is een breedbeeld TFT monitor van Samsung met een resolutie van 1440x900. De computerkast zelf is uitgerust met zowel een DVD-brander (met Lightscribe) als een aparte lezer. Dat zie je niet vaak meer in computers. Ook is er naast de inmiddels gebruikelijke cardreader een floppydrive aanwezig. Genoeg input voor diverse media dus!

Veel opslagruimte

De P-line is uitgerust met 500 GB aan harde schijfruimte die is opgebouwd uit twee 250 GB schijven die in Raid0 geconfigureerd staan. De overige specs zijn eveneens netjes en zorgen voor redelijk goede prestaties. We vinden alleen de 1 GB aan ramgeheugen ietwat aan de krappe kant.

Netjes doch niet handig

De computerkast is van binnen netjes in elkaar gezet. Alle draden zijn strak bij elkaar gebonden. Het is alleen wel jammer dat de bij elkaar gebonden kluwe in de weg zit als u het systeem wilt upgraden. Upgraden betekent dus knippen. Een leuk detail is overigens dat de twee sata harde schijven ook voorzien zijn van een molex aansluiting zodat ze ook compatible zijn met 'oudere' voedingen.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • Netjes in elkaar gezet
  • 1 jaar on-site garantie
  • 500 GB opslagruimte
  • 'maar' 1GB ram geheugen
  • Voor uitbreiden moet je knippen
De P-line is een goed presterende pc met vele gebruiksmogelijkheden.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Desktopsystemen

Tags:

Laatste reactie