abonneren

Neptunes P710

Alternate brengt u de Neptunes. Een allround Vista pc compleet met laserdesktop en 20 inch breedbeeld scherm.

Kwijlen voor het scherm

Alternate levert bij deze pc een 20" Samsung breedbeeld TFT scherm; de 206 BW. Dit scherm is van uitstekende kwaliteit en heeft een hoge resolutie van 1680x1050. Zowel aansluiten via vga als dvi is mogelijk en de hoogte van het scherm kan ook nog eens ingesteld worden. Het scherm is niet de enige luxe de Alternate levert bij het systeem. Ook is er een luxe Wireless Laser Desktop van Microsoft meegeleverd. Een prettig werkende keyboard en laser muis. Wel is het jammer dat er geen speakerset is meegeleverd om de set compleet te maken. Maar aan de andere kant zullen de meeste mensen wel al een setje hebben van een vorige pc.

Fatsoenlijke specs achter zegels

Zoals je kunt zien in de speclijst zit er fatsoenlijke hardware in de pc verwerkt. Ook ziet de pc er van binnen netjes afgewerkt uit en kun je overal gemakkelijk bij. Opvallend is dat de GeForce 7600GS grafische kaart passief gekoeld is. Wel vinden we 1 GB aan ramgeheugen het minimum. Dat had van ons toch wel 2 GB mogen zijn. Het is jammer dat deze hardware afgeschermd wordt door speciale garantiezegels. Zodra u de kast opent vervalt de garantie. Dit vinden we jammer. Helemaal omdat de kast zo nu en dan openmoet om hem schoon te maken. De garantie per onderdeel blijft overigens wel gehandhaafd.

Vele mogelijkheden met Roxio

Alternate rust zijn systemen standaard uit met een recovery mogelijkheid. Behalve dat levert zij ook een volwaardige (oem) Vista Home Premium installatie cd mee, plus alle noodzakelijke drivers. Een leuke bonus is de Roxio Media Suite. Hiermee kunt u behalve branden ook foto's en films bewerken.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • Meegeleverde Roxio Suite met veel mogelijkheden
  • Luxe Laser Desktop van Microsoft meegeleverd
  • Zeer mooi beeldscherm meegeleverd
  • Netjes in elkaar gezet
  • Geen speakers meegeleverd
  • Garantiezegels
Met de Neptunes P710 koopt u bij Alternate een luxe computerset voor een redelijke prijs. Een fatsoenlijke deal.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Desktopsystemen

Tags:

Laatste reactie