abonneren

Media PC SexBomB

Sexy mediacenter combineert goede prestaties met opvallend goede tv-beeldkwaliteit.

Dit mediacenter bewijst dat het maken van een mediacenter pc meer is dan het in een doosje stoppen van een verzameling onderdelen. Met zorgvuldig afgestemde componenten, de juiste software en instelling behaalt IkBenStil een mooi resultaat.

De kast lijkt wel een beetje op een groot uitgevallen Shuttle. De pc is ook behoorlijk maar niet uitzonderlijk stil. Het energiegebruik is dik in orde. De Sexbomb bevat een dual core AMD Athlon X2 3800 en is daarmee behoorlijk snel. Samen met de andere systemen met AMD Athlon 64 en Pentium D processor klaar voor de 64-bits toekomst inclusief Windows Vista. Mede dankzij de componentvideo-uitgang is dit media center breed inzetbaar.

Meegeleverd zijn de standaard Microsoft afstandsbediening en mediacentertoetsenbord met externe ir-ontvanger. Dit toetsenbord heef handige mediacenter toetsen maar mist weer een aantal standaard multimedia toetsen. Ook het trackpoint knuppeltje als muis kan ons niet erg bekoren en vereist zeer veel gewenning.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • Prestaties
  • Beeldkwaliteit
  • Duur
Uitstekende mediacenter pc met goede prestaties en fraaie tv-beeldkwaliteit. Dankzij de krachtige processor en goed presterende grafische kaart is de Sexbomb wel aan de dure kant.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Desktopsystemen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie