Lenovo’s dunste A720 all-in-one pc binnenkort verkrijgbaar

Op de CES in Las Vegas dit jaar had Lenovo al de IdeaCentre A720 all-in-one pc geïntroduceerd. Nu is het zover dat dit apparaat eindelijk in de Benelux verkrijgbaar is. Vanaf 4 juli is de IdeaCentre A720 te koop.

Volgens Lenovo is de IdeaCentre A720 de allerdunste all-in-one pc ter wereld: De IdeaCentre A720 heeft een afmeting van 65 x 48 x 22 cm. De A720 beschikt over een 27 inch Full HD scherm met 10-punts precisie multi-touch ondersteuning. Ook is het scherm uitgerust met een speciaal scharnier waardoor het beeldscherm in vele posities gebracht kan worden. Zo kun je er bijvoorbeeld een surface-achtige pc van maken of het scherm zodanig positioneren dat je er bijvoorbeeld een interactieve piano van maakt. De helderheid van het scherm wordt automatisch aangepast op basis van het omgevingslicht.

IdeaCentre A720 specificaties

De IdeaCentre A720 is uitgerust met onder andere een derde generatie i7 Intel Core processor (Core i7-3610QM), 8 GB werkgeheugen, een nVidia GeForce GT630 videokaart, 1 TB harde schijfopslag, geïntegreerde 720p Webcam, een Blu-ray Disc drive, wifi (n), bluetooth en een 6-in-1 cardreader. Tevens is de Lenovo IdeaTouch software geïnstalleerd, een suite van 10 vinger touch-geoptimaliseerde applicaties en games.

De IdeaCentre A720 kan zeker een hele interessante en leuke all-in-one pc zijn, maar we denken dat deze pc pas echt tot zijn recht komt met het Windows 8 besturingssysteem, aangezien daarin de touch-functionaliteit een essentieel component is en niet een gimmick voor erbij.

De IdeaCentre A720 AIO desktop is vanaf 4 juli verkrijgbaar bij Paradigit tegen de winkeladviesprijs van € 1699.

Geschreven door: Gerard Sombroek op

Category: Nieuws, Desktopsystemen

Tags: lenovo, desktops, ivy bridge, all-in-one-pc's