abonneren

H633

Dit compacte mediacenter gebaseerd op een Gigabyte barebone past met zijn dvd-speler uitvoering prima in het tv-meubel onder de tv.

Jammer is dat er nog een baksteenformaat externe voeding bijzit die ook een plaatsje moet krijgen. Bovendien wordt het apparaat bijzonder warm waardoor je erg zult moeten opletten waar je hem neerzet en moet zorgen voor voldoende ventilatie.

Deze behoorlijke warmteontwikkeling wordt ongetwijfeld mede veroorzaakt door de Pentium 4 processor. Samen met de embedded i945 zijn de prestaties van deze pc bescheiden.

Helaas is deze Moka pc niet helemaal netjes gemonteerd. Zo vinden we na het openen van de doos de tv-tuner op de bodem van de kast. Na het openschroeven en opnieuw plaatsen van de tv-kaart blijkt deze het niet meer te doen. Vanwege vakanties was Moka niet in staat dit probleem voor ons op te lossen, zodat we de tv-kwaliteit niet kunnen testen.

Het apparaat heef een display met één regel tekst en twee volume aanwijzers (cirkelvormige vu-meters). Hierop wordt afhankelijk van het gebruik informatie op weergegeven. Het ziet er leuk uit maar qua duidelijkheid blijft dit display achter bij andere mediacenters met display.

Moka levert bij dit mediacenter een handig compact draadloos toetsenbordje met een trackbal als muis samen met de standaard Microsoft mediacenter afstandsbediening. Zowel toetsenbord als trackbal, net als de afstandsbediening werken prima.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • Compact dvd-player design.
  • Wordt erg heet
  • Slordige montage
  • Tuner testexemplaar werkt niet
Leuk apparaat, maar is naar onze mening niet helemaal af.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Desktopsystemen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie