abonneren

Snelstart Boek 1

Snelstart draait al heel wat jaren mee en kent veel gebruikers. Dat is niet voor niets: dit is een pakket dat zich in de praktijk heeft bewezen.

Hoewel het uiterlijk wel een opfrisser zou kunnen gebruiken, levert het Texelse bedrijf een prima programma voor een lage prijs. De eenvoudigste versie – boek 1 - kost nog geen 200 euro en bevat alles wat u nodig hebt voor de boekhouding. Het pakket kent verder zoveel uitbreidingsmogelijkheden dat de Snelstarter om die reden nooit van aanbieder zal hoeven te wisselen. Om Snelstart aantrekkelijk te maken, krijgt iedereen die binnen een jaar na oprichting voor Snelstart kiest, bovendien een korting van 25 procent. Net als AccountView kunt ook met Snelstart online werken. Dat kost voor onbeperkte toegang 25 euro per maand extra. Opmerkelijk detail: de website van het bedrijf is op zondag niet toegankelijk, om principiële redenen.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • Prima software voor een lage prijs
  • Zeer veel uitbreidingsmogelijkheden
  • Korting voor starters
  • Ook online werken mogelijk
  • Mogelijkheden van Boek 1 zijn beperkt
  • Website op zondag niet bereikbaar
Een makkelijk uit te breiden boekhoudpakket voor een aantrekkelijke prijs - zeker als u profiteert van de starterskorting.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Databases

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord