abonneren

Reeleezee

Installeert u nog een boekhoudpakket als u ook online kunt boekhouden? Uw accountant of administratieconsulent kan makkelijk meekijken en u hoeft niet bang te zijn dat u een backup vergeet - dat doet de online boekhouddienst voor u. Wij legden een aantal online diensten langs de meetlat. Een daarvan is Reeleezee.

Reeleezee staat voor 'real easy'. Kort en goed: dat klopt heel aardig. Het programma is evenals Exact Online fraai vormgegeven en is alleen al daarom een plezier om mee te werken. Links in het scherm staat een rijtje boeken met alle onderdelen van de boekhouding. Even aanklikken en de rekeningen die met het boek te maken hebben staan op het scherm. Zelf ontworpen bonnen maken het invoeren van gegevens eenvoudig. Bovendien biedt Reeleezee een prima handleiding in pdf-formaat aan. Dat neemt niet weg dat de 'leercurve' van dit programma wat groter is van van e-boekhouden – dat is een beetje de keerzijde van het fleurige uiterlijk. Ook de prijs ligt hoger dan e-boekhouden. De goedkoopste lite-10 versie – waarvoor u tien boekingen per maand kunt doen – kost met 17,95 euro per maand al meer dan e-boekhouden en dat dan voor een wel heel beperkte toegang. Gewoon onbeperkt kunnen boekhouden kost 34,95 euro per maand, maar bij een jaarabonnement krijgt u tien procent korting.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • Mooie vormgeving
  • Goede support en veel handleidingen
  • Fraaie vormgeving zorgt voor een grotere leercurve
  • Niet de goedkoopste
Reeleezee is fraai vormgegeven en biedt een hoop gemak, maar is wel relatief duur in vergelijking met andere pakketten.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Databases

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord