abonneren

Exact Online

Exact is een van de grote namen in de boekhoudwereld. Tienduizenden ondernemers werken met een van de off-line pakketten van Exact en sinds vorig jaar brengt het bedrijf ook een online-versie op de markt.

Adel verplicht en daarvan is Exact zich blijkens dit pakket zeer goed bewust. Het programma ziet er niet alleen gelikt uit, maar zo werkt het ook. Het startscherm – de cockpit genoemd – biedt in een oogopslag de stand van zaken. Wie op dit pakket wat aan te merken heeft, zoekt de spreekwoordelijke spijkers op laag water. Aan al het fraais dat Exact Online biedt, hangt echter wel een stevig prijskaartje van 59 euro per maand. Wilt u ook factureren via het programma, dan komt daar nog een tientje bij en dat is weer betrekkelijk schappelijk. Daarmee is Exact Online niet alleen een koploper qua prestaties, maar ook qua prijs.

[i]N.B. Vanaf 10 april is Exact Online verkrijgbaar vanaf 15,- euro per maand. Daarmee komt Exact tegemoet aan de wens van zijn klanten.[/i]

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • Programma ziet er gelikt uit
  • Overzichtelijk
  • Stevig prijskaartje
Wie op de kleintjes moet letten, kan dit programma daarom maar beter even in het achterhoofd houden.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Databases

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord