IFA 2015: Asus introduceert watergekoelde ROG GX700-laptop

Asus heeft drie nieuwe laptops aangekondigd op de IFA-beurs in Berlijn: de ROG GX700, ROG 752 en ROG G20 Special Edition. Vooral de ROG GX700 is een interessante verschijning dankzij het waterkoelingssysteem. De ROG 752 is gericht op gamers en de ROG G20 Special Edition lijkt het vooral van een opvallend uiterlijk te moeten hebben.

ROG GX700  

Tijdens de persconferentie van Asus werd vandaag vooral stilgestaan bij de ROG GX700. Materialen als Armor Titanium en Plasma Copper zorgen er samen met een waterkoelingssysteem voor dat de grafische chipset en de processor van de ROG GX700 beter gekoeld worden, wat de prestaties van het systeem weer ten goede zouden moeten komen.

ROG G752

Naast de ROG GX700 is ook de ROG 752 gepresenteerd op de IFA. De nieuwe ROG G752 is vooral gericht op fanatieke gamers, waarbij het toetsenbord verlicht is. Naast de vernieuwing van het toetsenbord heeft Asus het koelingssysteem verder geoptimaliseerd door onder meer de stofafvoer te verbeteren. De ROG G752 is uitgerust met de nieuwste generatie Intel-processor.

ROG G20 Special Edition

De ROG G20 Special Edition lijkt zich vooral te gaan onderscheiden door zijn opvallende uiterlijk. Naast de matzwarte kleurstelling kan je namelijk ook een themakleur selecteren voor de laptopverlichting. Deze kleuren zullen dan bijvoorbeeld oplichten in het tempo van de muziek. De kleine laptop beschikt eveneens over de nieuwste Intel-processor en een Nvidia Geforce GTX Titan X-videokaart.

 

Geschreven door: Niels van op

Category: Nieuws, CES

Tags: gaming, asus, laptops, ifa 2015, rog