abonneren

Onderwaterdrone van PowerVision kan tot 30 meter diep duiken

PowerVision toonde op CES in Las Vegas een bijzondere drone, namelijk eentje die onder water tot 30 meter diep kan duiken. De PowerRay onderwaterdrone is bedoeld om het vissen te vergemakkelijken.

De PowerRay onderwaterdrone is voorzien van het sonarsysteem PowerRay Fishfinder, waarmee nauwkeurig een vis kan worden gedetecteerd. Het systeem stuurt beelden, gegevens en waarschuwingen naar je smartphone door middel van de ingebouwde wifi tot een afstand van 80 meter. De PowerRay duikt tot 30 meter diepte en wanneer de Fishfinder-sonar wordt geactiveerd, kan een vis tot 40 meter diep worden gedetecteerd met een nauwkeurigheid tot 10 centimeter. De PowerRay Fishfinder bevat een speciaal licht in blauwtinten wat vissen aantrekt.

App

Via de bijbehorende iOS of Android-app zijn alle foto- en videobeelden, die de geïntegreerde 4K UHD-camera schiet, direct te bekijken. Gebruikers kunnen via de app ook de exacte locatie van de onderwaterdrone zien, de reismodus selecteren, de snelheid en hoeveelheid licht bedienen en de optimale instellingen voor onderwaterfotografie instellen. PowerRay bevat daarnaast een optie om aas op de gewenste locatie uit te gooien en zo vissen te lokken. Dankzij het monitoring- en controlesysteem via de mobiele app is dit proces op de voet te volgen. PowerRay heeft ook een optie om aas op de gewenste locatie uit te gooien en zo vissen te lokken. Dankzij het monitoring- en controlesysteem via de mobiele app is dit proces op de voet te volgen.

Prijzen en lanceringsdata zijn nog niet bekend.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, CES 2017

Tags: ces2017, onderwaterdrone

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord