Project Valerie-laptop van Razer gestolen van stand CES

Dieven hebben op de CES in Las Vegas een prototype laptop van Razer gestolen. Naar verluidt is de bijzondere gaminglaptop Project Valerie met drie geïntegreerde schermen vanaf de stand ontfutseld.

Daarnaast werd ook een ander prototype van Razer gestolen, maar het is niet precies bekend om welk apparaat dit ging. Beide prototypes werden door Razer op hun eigen stand achter glas tentoongesteld.

Min-Liang-Tan van Razer meldt op zijn Facebook-pagina, dat het bedrijf niet van plan is zich erbij neer te leggen en heeft inmiddels aangifte gedaan. Bovendien roept Tan alle bezoekers op om zich te melden als ze iets verdachts hebben gezien.

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat Razer slachtoffer is geworden van diefstal. In 2011 werd uit een kantoor in Bay Aera ook al een prototype gestolen. Ook toen ging het om een gaminglaptop, een model dat later als Razer Blade het levenslicht zou zien.

Project Valerie

Project Valerie is een prototype gaminglaptop van Razer, die beschikt over drie schermen: een hoofdscherm en twee uitschuifbare monitoren aan de linker- en rechterzijde van de laptop. Door deze drie schermen te combineren is een resolutie van 11.520 bij 2160 te behalen.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, CES 2017

Tags: razer, ces2017, valerie