MSI past nieuwe Kaby Lake-processors toe in gaminglaptops

MSI gaat haar nieuwste modellen gaminglaptops voorzien van de zevende generatie Intel-processors. Daarnaast krijgen de laptops ook de nieuwste Nvidia-GPU's.

MSI gaat haar nieuwste modellen gaminglaptops voorzien van de 7e generatie Intel Kaby Lake-processors. Daarnaast krijgt een aantal modellen ook de nieuwste grafische processor van Nvidia uit de Pascal-serie. De nieuwe processors bieden volgens MSI zo'n 25 procent betere prestaties in vergelijking met de vorige generatie Intel-processors.

GeForce

MSI gaat de GeForce GTX1050 ti en de GTX1050 toepassen in de high-end gaminglaptops, zoals de nieuwe GE72 VR Apache Pro. Deze gaminglaptop is voorzien van 16 GB werkgeheugen, een 17,3 inch full-hd-scherm, 265 GB ssd en een 1 TB harddisk. De laptop is dankzij de snellere processor geschikt voor virtual reality, en biedt voor gamers high-res audio aan.

Er komen ook andere modellen beschikbaar in diverse configuraties. Bovendien kan de koper zelf specificeren hoeveel werkgeheugen en opslagcapaciteit is gewenst.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, CES 2017

Tags: msi, ces2017, kaby lake