abonneren

CES 2017: HP komt met nieuwe serie laptops en all-in-one

HP kondigt op CES een nieuwe convertible zakelijke laptop aan, de EliteBook x360. Volgens HP heeft deze laptop zelfs 's-werelds langste accuduur. Daarnaast lanceert het bedrijf ook een 34 inch all-in-one-pc met een geïtegreerde curved monitor.

De HP EliteBook x360 is een 13,3 inch convertible laptop, waarvan het scherm compleet kan worden omgedraaid om zo een tablet-modus te creëren. Het scherm is een 4K UHD-scherm dat is voorzien van Gorilla Glass. In het scherm zijn aan de voorzijde twee camera's ingebouwd, waardoor de EliteBook x360 gebruikt kan worden voor vergaderingen waar meerdere personen aan deelnemen. Vinger- en gezichtsherkenning zorgen voor een extra beveiligingslaag bij het inloggen. Bijzonder aan deze laptop is verder dat hij volgens de specificaties een accuduur heeft van 16 en een halve uur.

De EliteBook komt vanaf februari op de markt voor een prijs van 1099 euro.

All-in-One

De ENVY Curved All-in-One is een vernieuwde all-in-one-pc, die beschikt over een 34 inch curved monitor met WQHD-resolutie. Het scherm van deze all-in-one heeft een speciale beeldmodus, waarbij 's-avonds minder blauw licht kan worden uitgestoten. De voet van de all-in-one bevat de fysieke computer, maar is tevens een geintegreerde soundbar van Bang & Olufsen.

De all-in-one beschikt over 16 GB werkgeheugen, en een nieuwe generatie Intel-processor (Kaby Lake). De ENVY Curved All-In-One komt vanaf februari op de markt en krijgt een startprijs van 2499 euro.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, CES 2017

Tags: HP, ces2017, Envy, All-in-one