abonneren

Sony Alpha 57 digitale spiegelreflex met translucent mirror

De Alpha 57 is de opvolger van de Alpha 55. Dankzij de vaste semi-doorzichtige spiegel biedt de camera continu autofocus wat zorgt voor scherpe beelden bij continu opnamen tot 12 beelden per seconde.

De Alpha 57 is een compacte spiegelreflex camera voor de gevorderde amateurfotograaf. De camera combineert hoge fotokwaliteit met weinig ruis. Met de A57 maak je full HD-videopnamen met autofocus in AVCHD 2.0-formaat met een maximum snelheid van 50p. 

De Alpha 57 krijgt een aantal functies van de professionele A65. Zo is er het geavanceerde autofocussysteem met object tracking die bijvoorbeeld gezichten scherp in beeld houdt. Gebleven is een 16 megapixel sensor die nu wordt vergezeld met de nieuwste Bionz-processor voor de beeldverwerking.

De Alpha 57 heeft een automatische portretfunctie die automatisch een portretkader kiest voor de portretopnamen waarbij de gezichtsherkenning een handje helpt. De camera bewaart zowel de portretuitsnede als de volledige originele foto waar de uitsnede uit genomen is.

slt-A57

De Alpha 57 heeft een elektronische zoeker met een vergelijkbare kwaliteit van de optische zoekers. De Tru-Finder levert het volledige beeld met daarbij allerlei informatie naar keuze. Het zoekerbeeld kan ook op een kantelbaar 3 inch lcd-scherm worden weergegeven.

De snelle Bionz-processor zorgt voor opnamen met weinig ruis met een gevoeligheidsbereik van ISO 100 tot 16000.
De Sony Alpha SLT-A57 is vanaf begin april te koop voor € 750 voor de body. De body + 18-55 lens-kit kost € 850.

 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Camera's

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie