abonneren

Samsung Galaxy Camera

Samsung introduceert zijn eerste camera met Android 4.1 Jelly Bean als besturingssysteem. Met een 4,7 inch scherm voel je je als Android-gebruiker snel thuis op deze camera.

Jammer is wel dat Samsung de telefoon in de camera heeft weggelaten. Verder heb je de beschikking over de gebruikelijke Android-apps bijvoorbeeld voor het delen van je foto’s via sociale media of in de cloud met bijvoorbeeld Dropbox. 

De Galaxy Camera beschikt over zowel 3G, 4G als Wifi voor de internetverbinding. De 23 mm lens heeft 21 x optische zoom en de 16 megapixel BSI Cmos-sensor zorgt voor heldere en scherpe beelden. Je kunt de camera bedienen met spraakcommando’s. 

Dankzij het heldere 4,7 inch lcd-scherm kun je met allerlei apps je foto’s direct na bewerken. Video’s bewerk je met de Movie Wizard. 
De Galaxy Camera heeft dezelfde mogelijkheden als de Galaxy SIII. Je kunt apps installeren uit de Google Play Store of de Samsung App store. Instagram, Facebook, Skype het kan allemaal. De Quadcore processor staat garant voor voldoende prestaties.
De Galaxy Camera komt in twee versies een 3G/wifi-versie en een 4G LTE/wifi-versie. In Nederland zal de Galaxy Camera is eind dit jaar te koop voor €599.

 

Zie ook de video gemaakt door onze AndroidWorld collega:

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Camera's

Tags: