Nieuwe Pro-versie van Netgear Arlo

Netgear komt met een verbeterde versie van de draadloze beveiligingscamera Arlo. De Arlo Pro is verbeterd ten opzichte van de vorige versie en heeft nu ook de mogelijkheid om geluid op te nemen en af te spelen.

Net als de eerste Arlo werkt ook dit model op herlaadbare lithium-ion-batterijen. Het ontwerp is verder nauwelijks aangepast, maar intern zijn er wel wat verbeteringen toegevoegd. Zo beschikt de Arlo Pro over een verwisselbare accu, waardoor je heel makkelijk een lege accu kunt vervangen en de ander in het meegeleverde laadstation kunt plaatsen.

De nieuwe Arlo Pro is voorzien van een lens die 130 graden zicht biedt op de omgevig. Hierdoor wordt een groter bereik vastgelegd en is het niet nodig een tweede camera te gebruiken voor een enkele ruimte. Dankzij de tweeweg audio is het mogelijk om mee te luisteren wat er in huis gebeurt, en kan er worden teruggepraat. De Arlo Pro heeft - om indringers af te weren - een bewegingssensor en een sirene van 100 Decibel, die automatisch kan afgaan. Met de nachtzicht-functie is het mogelijk om donkere ruimtes te bekijken.

De Arlo Pro-camera werkt geheel draadloos en kan ook in combinatie met de eerste versie van de Arlo-serie worden gebruikt in dezelfde setup.

Kant-en-klaar pakket

De Netgear Arlo Pro wordt geleverd als starterspakket, met daarin drie camera's, verwisselbare accu's en het laadstation. Het laadstation biedt ruimte voor het opladen van twee accu's tegelijk. Ook zijn de camera's, opladers en accu's los te koop. De Arlo Pro-producten zijn vanaf deze week te koop. De losse camera kost 189 euro, het pakket met drie camera's gaat voor 250 euro over de toonbank.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Camera's

Tags: security, netgear, arlo